ByggHjelp AS er en snekkerbedrift lokalisert midt i Gol sentrum og er drevet av Byggmester og sertifisert takstmann – Jan Erik Bråten.

Firmaet ble startet i 2015, teller i dag 8 årsverk og er stadig i vekst etter som oppdragsmengden øker. Vi er et firma med bred kompetanse og tar på oss småjobber, rehabilitering, tilbygg, påbygg, nybygg, taksering, mm. Det vil si alt fra å sette inn en dør til å bygge nye hus og hytter i Hallingdal.

Vi vet at det å skulle begynner på et byggprosjekt for dere kunder kan være utfordrende på mange plan, det være seg hvor skal man begynne, (ideer, tegninger, søknader, graving, betongarbeid, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, snekkerarbeid, murerarbeid, etc.) hva kan man eventuelt gjøre selv, vil sluttresultatet bli som forventet?

Her kan vi som en lokal snekkerbedrift på Gol og med hjertet i Hallingdal være en sparringpartner fra dag en, hvor vi setter oss ned sammen og finner de gode løsningene. Vi har kunnskap på alle felt og gode samarbeidspartnere, slik at dere som kunde blir ivaretatt gjennom hele byggeprosessen. Det vil si at hvis ønskelig, koordinerer vi alle yrkesgrupper og overleverer et nøkkelferdig prosjekt, slik at dere kan bruke tiden deres på andre ting.